Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Catalunya sense Espanya?" by Joan Tapia # eBook PDF Kindle ePub Free

Catalunya sense Espanya?

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Catalunya sense Espanya?
  • Author : Joan Tapia
  • Release Date : January 18, 2015
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 869 KB

Description

Catalunya sense Espanya? 茅s un relat escrit en forma de dietari personal del que ha passat entre la gran manifestaci贸 de l’Onze de Setembre del 2014 a Barcelona —que va obrir el curs pol铆tic del nostre pa铆s per tercer any consecutiu— i la votaci贸 del 9-N.

El debat al Parlament en qu猫 s’evidencien les difer猫ncies entre Artur Mas i Oriol Junqueras, la solemne signatura de la convocat貌ria de la consulta pel president Mas, la r脿pida suspensi贸 per part del Tribunal Constitucional a inst脿ncies del govern espanyol, la divisi贸 que aix貌 causa entre els partits sobiranistes, la reacci贸 de Mas proposant el proc茅s participatiu, el recurs de Rajoy contra el nou 9-N i finalment la participaci贸 de 2,3 milions de catalans a la votaci贸... De tot aix貌 se’n fa ress貌 Joan Tapia, que explica, barrejant reflexi贸 i an脿lisi, les motivacions i les actuacions d’Artur Mas, Duran i Lleida, Miquel Iceta, Oriol Junqueras i Joan Herrera, entre altres, com tamb茅 els nous moviments socials com l’ANC.

Catalunya sense Espanya? s’endinsa tamb茅 en la relaci贸 entre l’independentisme i la greu crisi social espanyola, les reaccions de Mariano Rajoy i de Pedro S谩nchez, i tamb茅 la creixent pres猫ncia de Podem. Amb el tel贸 de fons de l’evoluci贸 d’Europa, en qu猫 cada cop tenen un paper m茅s destacat els partits de protesta.


PDF Books "Catalunya sense Espanya?" Online ePub Kindle